Hallo!

*** VERSPREID SOLIDARITEIT, GEEN VIRUS ***

COVID-19 (bekend als het coronavirus) is erg besmettelijk en voor kwetsbare mensen en senioren extra gevaarlijk. Openbare diensten, publieke plaatsen buurtcentra en andere initiatieven sluiten daarom hun deuren. Rust- en Verzorgingstehuizen en bejaardenhomes beperken het bezoek of sluiten. Aan kwetsbare groepen en ouderen wordt aangeraden thuis te blijven en publieke plaatsen met veel volk te mijden. Maar we mogen hen niet aan hun lot overlaten. Met deze groep willen we initiatieven steunen die kwetsbare mensen tijdens de epidemie ondersteunen.

Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we ze gaan bezoeken, maar we kunnen hen wel allerlei diensten leveren. We kunnen voor hen winkelen, ze eten brengen en via sociale media, telefoon, chat of video contact houden. We kunnen ook samen een oogje in het zeil houden, zodat ze niet vereenzamen.

Deel in onze facebook groep je voorstellen en initiatieven, zoek medestanders en coördineer mee.

Read More

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.